diumenge, 30 de setembre del 2012

Un títol

El títol d'aquest llibre, 'No vull anar a l'escola', fa referència a l'escola. Aquest fet pot portar a equívoc, i entendre que es tracta de un llibre crític amb el sistema educatiu...

No és el cas...

Aquest llibre està escrit des del més profund respecte cap a una institució sense la qual, la societat en què vivim seria inconcebible.

Per aquest motiu, aquest llibre no és una crítica a l'escola actual, sinó el testimoni d'una realitat existent al nostre país, establerta i consolidada, madura, estable, plena de força i de salut, i que requereix, de l'administració i de la societat, un reconeixement i una articulació que, com a ciutadans que som, ens permeti a les famílies que eduquem a casa sortir d'aquest ninxo d'ambigüitat en què les circumstàncies actuals ens ubiquen i poder dur a terme amb plenitud la nostra tasca educativa.

No és un caprici. Des del principi dels temps, la diversitat ha estat cabdal en el desenvolupament de la vida, oferint noves solucions a nous i antics problemes. I ara no és diferent. El mon canvia, i la societat canvia amb ell. I les famílies que eduquem a casa som exploradors, pioners en aquest canvi.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada